Η βάπτιση του Δημήτρη 12-05-18, Άλσος Ν.Φιλαδέλφειας

Όταν ξεκινάς να σχεδιάζεις τη βάπτιση του παιδιού σου, το μόνο που θες είναι να μείνει αξέχαστη σε όλους! Για αυτό και επιμελήθηκα τον σχεδιασμό της πρόσκλησης  που θα έδινε το βασικό στοιχείο της βάπτισης  μας ώστε να είναι μοναδικό.

Η επιλογή του θέματος  που περιέγραφε μία θερινή νύχτα παρέα με ένα νανούρισμα του Οδυσσέα Ελύτη και μία ονειροπαγίδα σε σχήμα Δ από το αρχικό του ονόματος  του μπέμπη μας , όνομα και των δύο παππούδων του, σχεδιασμένο αποκλειστικά  από τη μαμά του ήταν αρκετά για να σκηνοθετήσουμε αυτή την όμορφη γιορτή

Ένας  χαρούμενος μήνας όπως ο Μάϊος  που σίγουρα μας  έδωσε έμπνευση να περάσουμε όλη αυτή τη χαρά μέσα από την επιλογή της εκκλησίας  που ήταν ανάμέσα στα πεύκα στο άλσος, όσο και από την επιλογή μας σε στολισμό και μπομπονιέρες.

Αρωματικά άνθη του αγρού συνδυασμένα με κίτρινες φρέζιες και γαλάζιο γιασεμί, παρέα με αέρινες  χειροποίητες  ονειροπαγίδες έξω από την εκκλησία και μπομπονιέρες πλεγμένες με το Δ και χάντρες γαλάζιες στο τελείωμα, επιμελημένα όλα από την Σοφία, ιδιοκτήτρια της  βραβευμένης εταιρίας στολισμού «ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ», ένα candybar με ποικιλία γλυκών και ζαχαρωτών από το ΤΑΟ, όλα κοσμούσαν το χαρούμενο τοπίο γύρω από τον Ναό.

Μαζί με τη νονά και τον νονό επιλέξαμε τα χρώματα, τα μαρτυρικά από CelfieCo  καθώς και τα ρουχαλάκια του  και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά υπέροχα αρμονικό.

Οι επιλογές μας σε συνεργάτες, τόσο σε στολισμό, catering όσο και σε φωτογράφο, είχαν επαγγελματικό αποτέλεσμα που μας δικαίωσε.

Τόσο ο κόσμος όσο και εμείς ζήσαμε μια υπέροχη ημέρα και ήταν όντως μοναδική και ξεχωριστή!

Διακόσμηση μπομπονιέρες : ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ  σε συνεργασία με την Χρυσαφένια Ρόκα (link https://oneiropagida.gr/)

Βαπτιστικά & μαρτυρικά: ART WITH LOVE
(Link  https://www.facebook.com/Art-with-Love-209912855751974/)

Φωτογράφος : CTS PHOTOGRAPHY  (link  https://www.facebook.com/ctsphotography.gr)

Candy bar: Tao Patisserie Deluxe (link https://www.facebook.com/Tao-Patisserie-Deluxe-183280662601/

 

Μαριάννα Μαυρωνά